Burgartävling

Idag klev jag på en riktigt fin och välbehövlig sovmorgon, följt av en frukost och sedan om väskan till nästa destination. Jag kommer flyga upp till Stockholm vilket som, mitt klartecken om jag får köra kan dock bara komma efter DH i Garmisch som det ser ut nu. Men jag tänkte passa på att få en helg i Sthlm vilket som, var ett tag sedan. Sedan får vi se.

Annars lugn dag, roligaste var nog test av burgare på Ski Lodge idag. Dom kommer under vintern att köra lite tema burgare med några profiler från byn. Lite som en burgartävling, vem som kan få ihop den bästa, och därmed säljer flest. Jag ingår och kommer ha en vecka senare i vinter, men har inte riktigt bestämt ännu vad jag ska köra på. Hmm får se. Idag var jag mer nere och kollade när Oskar satte ihop sin, eller snarare köksmästare Lindor som efter överläggning med Oskar och oss sätter ihop den. Så gäller ju även charma Lindor så han tar fram sitt A-Game på din vecka, haha.

Sedan efter Oskars burgare och smakning av den, som för övrigt var lite intressant, en friterad fiskburgare som var väldigt fin. Så testa jag i alla fall även veckans burgare. Trots två burgare som eftermiddagssnacks, så lämnade jag hungrig och sugen på mer. Men fick bli något lättare till middag.

Nu ska jag packa upp en leverans av OS-kläder som kommit.


Lindor och Oskar fixar i ordning

Hmm då ska vi se då

Veckans burgare, som var väldigt fin och typ i stil med vad jag gillar. Men måste komma på något annat.


Slängde ihop en Omellet, och fick lite rolig inspiration och körde Lax och pasisonsfrukt på den. Gott och snyggt

Leverans

Väska fylld med OS-kläder. Får nog inte visa mer än så här just nu.