Turen på min sida

Igår eftermiddag efter DH i Garmisch blev det klart att jag får min plats i Stockholm. Det byggde typ på att Mayer inte skulle gå förbi Fill på startlistan och lite andra faktorer som ni nog inte orkar lyssna på. Vilket fall nu var jag näst på tur och får min plats nu. Känns som jag hade turen på min sida denna gång. Men vad säger ma, tur jobbar man sig till, det är inget man får. Eller nåt linkande;) Extremt kul att få köra på hemmaplan igen i alla fall. Så imorgon är det träning i backen som gäller och sedan en fullspäckad dag med media, lite event och andra grejer. Ni ser på andra bilden mer info om ett event som Alpingarget, Atomic och Nocco kör imorgon kväll. Så kom förbi och säg hej, jag är där mellan 18-19 med lite marginal åt båda hållen.

Sedan om ni inte har biljetter ännu så spana in min instagram, jag och Nocco tävlar ut två biljetter där.

Trevlig Söndag på er.

Bild av Jonas Kullman från förra året.