World Cup Stockholm

Blir full rulle med tävling på hemmaplan. Körde av en träning i backen idag, för att bli lite varm i kläderna. Sedan har det varit en större mediaträff inför racet men framför alla OS. Sedan kasta jag mig in i bilen bort mot Alpingaraget där vi körde av Atomic och Nocco kvällen. Men strax innan den, hade egentligen ingen lucka i schemat, men precis när jag skulle lämnade hotellet knackade dopingpolisen/RF på axeln och ville ha ett test av mig. Händer ju till och från men nu kom den sjukt olägligt och tiden fanns inte, men jag fick inte lämna innan jag lämnat ett prov-. Lite sjukt ändå att bli tagen i steget så där. Vilket fall, vad gör man inte, jo man tvångspissar, trycker ut det som behövs… eller snarare har en jäkla tur att jag kunde få ut det som krävdes. Så med karriärens snabbaste test så är jag sedan i bilen på väg mot alpingaraget och fixar att va i tid. Jag hade dock ett snabbt test i Bansko, Bulgarien också. Blev stoppad efter race, då vi hade en sjukt tight planering för hemresan. Så blev livrädd att lämnad ensam i Bansko, för jag hade blivit lämnad i sticket, helt garanterat… Så där tvångspissa jag på riktigt. haha vilket fall, är ju något mer test nu inför OS, brukar vara så.

Nu dags att sova och ladda inför imorgon. Det ska bli en rolig kväll och tävling att stå på start på hemmaplan igen. Ska njuta och försöka plocka fram liknande åkning som ifjol, så får vi se vart det slutar. Är ju 1/100 matcher, så gäller att vakna till liv direkt om man vill vara med och leka.