Stolt

Alltså känner mig nästan lite stolt och då inte för min egen prestation, utan det ni alla prestera igår och den stämning ni skapade i Hammarby igår. Då syftar jag på både publik men även hela organisationen som gör ett grymt jobb. Så att få visa upp Stockholm och min hemmaplan för resten av grabbarna och tjejerna på detta sätt gör mig stolt. Så tack!

Gick inte hela vägen igår, men jag är rätt nöjd igår. Jag lämnar fylld med energi och glad med den känslan jag hade. Lite synd, men det kändes så lätt och skönt igår. Efter vinsten mot Ryding som jag kunde kontrollera rätt bra, så kände jag, detta kan fan bli bra, nu kör vi. Sedan kom grenslingen mot parrakungen Strasser och kvällen slutade snabbare än väntat. För den halvsekunden var lite väl att ta igen, även om jag på start kände, att med publiken i ryggen kan det gå, nu ser vi vad som är möjligt. Planen var att gå tokrakt och chansa över hoppet, där han säkert gick med mer säkerthet, för att på så sätt komma flygande och förhoppningsvis skapa ett stressmoment för honom. Nära men han höll sig lugn. Blev dock en sjukt fet bild på hoppet, bonus där, yes.

Efter mitt uttåg, så stod Myhrer och Frida upp för dom svenska färgerna på ett fint sätt. Glad att nu gå in i lag med dom inför kommande teamevent. Där Schweiz måste ses som storfavorit. Så skulle gärna undvika dom och Österrike ett tag i lottningen.

Nu är jag på Arlanda på väg nere mot Schweiz. Jag ska njuta av lite tid hemma. Planen är att 9:e februari lämna fräsch och utvilad, så ska hålla tempot nere kommande vecka.

Tack Jonas för denna. Riktigt snygg! Foto: Jonas Ericsson

Foto: Jonas Ericsson

Foto: Bildbyrån

Tyckte det såg lite dåligt plogat ut, så drog en extra slide… Om jag varit lite elak hade jag istället för att bromsa satt en höfttackling och fått honom mer ur balans inför andra. Och typ sagt ”heads up”, Det hade ju varit mer hockey. haha, jag skämta självklart, men på OS, då kanske;) Foto: Bildbyrån