Pizza Söndag

Igår var ganska bra träningsdag, gym och ben på förmiddagen och sedan en timmes längd på eftermiddagen. Framför allt längden var väldigt härlig, få andas ut lungorna lite. Idag däremot slog jag av och körde riktigt lugn Söndag, var uppe på Fürenalp för en kaffe, lunch på byn och sedan hem och preppa för kvällen. Blev så sjukt sugen på pizza, så drog hem backade degen, tomatsås och laddade sedan för en bättre middag. Första gången jag gör allt från grunden, så lite spännande…

Nu ångrar jag mig dock lite. Känns som jag typ ska sprängas… Kan vara för att jag försökt undvika gluten lite extra senaste tiden och sedam chockar man med ett jäkla lass med pizza. Men va fan, ge mig en timme så är jag på banan igen.

Vilket fall, hur blev resultatet? Bilderna och det visuella ser ju jäkligt bra ut, smaken eller degen får jag jobba lite på. Smaka väldigt mkt bröd, mjöl eller lite torrt, på ett negativt sätt. Hmm så måste finjustera lite där.

Efter snöfallet nere i dalen så vara spåren riktigt fina.

Jag kör ju nästan mestadels skate, känns roligare och mer aktivt.

Fredag och middag på Ski Lodge

Idag på väg upp mot Fürenalp

Där man bjuds på en ganska bra stigning.

Restaurangen uppe på toppen


Pizzabagare. Hade ett ganska grovt mjöl, kanske det som var felet.

Först en pizza Bianco, som hade : gräddfil, chèvre, ruccola, pinjenötter och ringlad bryntsmör över.

Hmm bryntsmör!! Kanske en anledning att man kan känna sig lite sattt

Den andra med tomatsås, Gruyère, salami, ruccola, pinje och parmesan.