Nytt land, ny backe

Dagarna rullar på och avresan österut närmar sig med stormsteg, men jag börjar längta, ska bli en spännande och rolig resa. Och ser fram emot att närmsta veckorna bygga upp för att försöka göra allt att åter igen prestera på mästerskap. Jag tycker jag hittills i karriären har gjort väldigt bra mästerskap, att jag varit bra just dessa dagar, alltid varit med där uppe. Så förhoppningsvis har man lär sig något och kan dra nytta av detta. Det är nu nytt land, ny backe att tävla i, allt är väldigt nollställt för alla. Så vad som varit har varit.

För er som varit uppmärksamma så har ni nog sett att jag tagit bort mina sponsorer på sidan ovan. I och med vad som kommer så går vi in i en olympisk period som gäller under hela februari, med detta medför att vi inte få deltaga i aktiva reklamkampanjer eller annan annonsering som strider mot OS sponsorer. Allt detta är en jäkla jungel, och till viss del lite sjukt. Eller nej så här. Det som är konstigt är att vi under OS inte får tävla med våra vanliga landslagssponsorer på dräkten, kläderna, allt måste bort. Dom som annars ser till att vi kan bedriva en satsning, att dom när man är på största scenen inte får synas, ja det är väl speciellt, men garanterat en bra tanke bakom… Det är väl för att det ska vara kul och inte drivet av pengar. Eller något åt det hållet… Jag tycker dock det är kul i vanliga fall också;)

Till detta innebär att när jag på fredag hoppar på planet, då är det på med svenska OS-kläder som gäller och dessa ska man bära hela vägen till hemkomst igen. Satt och pilla lite i den väskan härom kvällen. Det är både högt och lågt i väskan, men även om det till viss del är lågt så är det ju med stolhet man testar och sätter på sig kläderna.

Med detta sagt, så försöker jag bara förklara lite hur saker fungerar. Nu ska jag njuta av en filmkväll och fortsätta ladda batterierna.

Faktiskt uppe och ”jobba” lite igår. Testa av 3 par pjäxor jag gjorde i Altenmarkt innan jag drog hem senast. Ett par tävla jag i Sthlm, men jag ville bara få en liten bättre bild av dom innan jag kasta ner dom i väskan mot Korea. En sak jag kan säg dock. Här i Engelberg, det är så mycket roligare att ha på sig friåkningslagg och leka jämfört som igår att nöta pist på slalomlagg, jag behöver kontrasten. Blir tillräckligt med dagar på slalomlaggen som det är.

Lite fel på komponeringen, eller är det att jag försöker gömma vinnarpjucken;)


Gym och mer nöttande för att sätta formen


Sedan en till dag med lite skön alpluft och åkning.

Lunch inne, men med en magisk utsikt i alla fall

Vinden kom och gick under dagen