Proffsigt upplägg

Framme i Korea och snabbt pit stop i Seoul därifrån resan går vidare imorgon. Flygningen hit gick supersmidigt. Anlednignen vi stannar här är för att komma in i rytmen så snabbt det går, och att efter landning snabbt få komma fram till hotell och mat, och spara lite på sista 3h i buss som det är kvar. Såg någon ”välskriven” artikeln i aftonbladet där vårt upplägg kallades lyxupplägget. Detta för att vi tydligen skulle bo på lyxhotellet här i Seoul. Haha lite kul. Är ett flygplanshotell, men som är fint helt klart. Jag skulle däremot vilja kalla att vi har ett proffsigt upplägg.

Vi landade, där tränarna plockade med det mesta baggage upp mot OS byn. Vi rulla ut, tog buss 3min till hotellet, där vi direkt gled in på en bättre lunch, sedan ett längre lugnt träningspass, följt av en fint blandad och serverad smoothie, massage, dusch, middag, kvällssmoothe och nu tidigt i säng. Imorn kör vi fysträning innan frukost och sedan runt 10 tiden rullar vi vidare upp mot bergen.

Det som var lyxigt med resan var kanske att vi flög business, är ju ändå bara OS vart fjärde år. Alla 1000 andra flyg under året sitter man ju annars och trängs längst bak. Man borde inte dock flyga business, för man inser hur smidigt och skönt det kan vara att flyga. Då är ju helt plötsligt ett 10 timmars flyg ingenting.

Jaja, dags att sova nu.