Hittat set up:en?

Har nu hunnit med tre träningsdagar här på plats, känslan är rätt så god ändå. Känns som jag nästan bestämt vad jag ska åka på materialmässigt, så nu ska jag försöka bara ligga och fokusera på min egen åkning och successivt framåt i veckan skruva upp tempot. Annars har vi det bra, inte hunnit med att kolla så mycket annat, man är inne i sin egen bubbla med alls rutiner kring träning, återhämtning osv. Vi följer ju framfarten på TV. Sedan så har jet laggen ändå gjort sig påmind nu första dagarna. Så sjukt trött på kvällarna, så man nästan vill i säng vid 20tiden då man ändå vaknat runt 05 nästan alla dagar.

Imorgon är det dags för en lugnare dag, alltså vila från åkning. Så får se vad man hittar på då. Jag satsar rätt så mkt att det blir några timmar framför tv med damernas GS och lite annat gott.

Vi ligger ju och tränar med många av dom andra grabbarna topp 30, rätt så lugnt än så länge då många fortsatt är uppe på kombi/DH, att jag skrev topp 30 är för att dom något sämre rankade nationerna som vill träna får komma lite senare tider till backen. Rätt skönt, för risk att det blir lite kaos annars. Alltså för mkt folk, inte qtt dom är för dåliga;)

Är ju buss till och från träningen, morgonbussen rätt så lugn

Rudi och HP uppe på start

Oskar och Valter

Sedan en taggad Norsk. HK ser ut att ha kört fint i dagarna, igår tror jag vi låg på samma tider medan idag steppa han upp det en nivå. Så fick släppa lite tidsmässigt.

Olsson fokuserar på start

Nästa norsk vi kör med, Leffe Haugen

Träningsbacken från botten


Alla servicecontainrar, där dom har skidrummen. Är en del uppradade, för att få plats med alla.

I garget där OS avgörs på riktigt;)