Guld till Frida och träning

Fan vilken fin eftermiddag och sjukt kul att se när Frida tryckte ner guldet i damernas slalom. Hon är här för att ta medalj, eller snarare är en av dom tre som nästan ska ta medalj och att på det sättet då prestera den åkningen och till och med se till att köra hem guldet. Sjukt stort!!!

Är ett roligt OS för svensk del nu, många medlaljer och guld, vilket man glädjs åt självklart, men Fridas guld tror jag inger stort hopp och tryck på hela Alpina gänget nu i det som kommer.

Själv då. Gårdagens vilodag var bra. Startade den kvällen innan med en bättre Korean BBQ middag utanför OS-byn. Sedan idag fick vi äntligen komma upp på högre mark, alltså upp till tävlingsområdet och träna i backen bredvid slalomen. Lite annorlunda där uppe, lite hårdare. Men det kändes bra även om det var utmanande. Man måste tryck upp ordentligt på kant för att orka få in vinklarna, annars börjar de tugga rejält under laggen.

Haha vi fick lite feeling av glädjen, så körde denna hyllning till Frida. Grattis!!!

OS och detaljer och byter glas. Dom normala glasen bakom som har en liten POC logga i sig är inte tillåtna att racea i, då blir det för mkt synlighet. Haha lite kul ju.

På väg uppåt i en gondol som tar typ 20 min.

På toppen av träningsstart

Team Event start, hallå va fint det ser ut

Så slalombacken vänster, team event höger

Ni har nog sett den i TV redan , men den Nord Koreanska klacken på plats.

På start av träningen

3,2,1

Igår och på vilodagen, sol som vanligt…. Men kom ihåg vem som sa det, på herrarnas slalom kommer det regna eller toksnöa.


På väg in på Sweden House för en lunch och lite häng på vilodagen.

Haha gårdagens bild i ringarna, lite tråkigare mot dagens.

Security, den är ganska hög så är checkpoints lite över allt för att ta sig in och ut ur byn och ”säkra områden”

Korean BBQ afton

Skulle vilja köra sån här kol hemma, ser fin ut

Fint kött

Som smakade riktigt bra.