Rätt fint klipp

Spännande dag, herrarnas GS är på ingång snart. Efter två bra träningsdagar så tar jag åter en vilodag, och kommer nu framåt race ta det ganska lugnt. Typ en dag på snö, en vila, sedan Onsdag hangåkning och torsdag race. Träningen går rätt bra, jag har fått tillbaka rätt fint klipp igen. Har partier som är riktigt fina, men sedan partier där jag inte riktigt orkar bryta ner det på snön. Eller typ när jag får dom bästa svaren så orkar jag inte riktigt svälja och komma på tillräckligt hårt in nästa ingång och har pariter där jag då flyger ut. Men jag är ändå glad av känslan, att jag har en känsla där jag kan kliva på och gå för det. Efter dagens race ska dom in med mer vatten i backen, för oss slalom herrar. Vet inte om det hade behövts, men är ju inget jag bestämmer. Lite mer vatten behöver dock inte skada mig, men finns också en spännande risk att det i denna kyla och med redan bra bas blir sjukt isigt. Vi får se. Dom ska köra träningsbacken samma, så skönt att få någon dag på det också.

Nu ska jag hämta lite kaffe och peppa igång inför GS:n, samt hålla tummarna för grabbarna. Ska bli spännande att se vad dom kan göra.


Gillar inredningen på bussen skarpt, snygg ratt och växelspak.

Samt busschaffisens jacka, Best Driver

Recovery för Matts

Gaming Krille

Raceprep på grabbarna igår.