Rutiner före variation

Jag börjar komma in i en fin rytm här borta. Efter en längre tid på plats börjar man känna sig som hemma eller man kan rutinerna och hur allt fungerar och rullar på. Lite skönare än mot första dagarna. Som när man kommer in i den gigantiska matsalen, så tar man bricka och tallrik och navigerar lätt och ledigt genom den gigantiska buffe´n som dag ett bara var som en stor labyrint. Jag hittade relativt snabbt vad jag gilla, sedan har jag typ kört likadant alla måltider sedan dag 2 eller 3. Vadå variation, man gillar ju rutiner och inte ha för många onödiga val helt enkelt. I matväg går jag till Koreanska hörnan, jag får för mig att dom borde vara bättre på den maten än typ den ”europeiska” maten dom serverar här, bara känns så;)

Sedan i backen, är det lite samma varje dag. Idag fick vi dock komma in på övre delen på GS:n, så ett steg närmare det riktig race-underlaget. Nu är det även bestämt, ingen vatten på slalomen. Så borde vara relativt likt det vi träna idag. Jag gillar det. Jag såg dock på GS:n att den delen som är vår start, den första biten där såg rätt orolig och studsig ut, så där gäller det vara stark för att få ner det. Tur man är det då, haha.

Jag ligger annars och rullar på två par skidor eller olika modeller, som jag försöker välja på vilka jag ska race på. Eller så här, jag plocka fram ett par skidor och en ny modell redan första dagen här, som jag direkt bara, wow, dom här kommer jag racea på och bestämde mig väl redan där. Men jag har ändå sedan fortsatt jämföra lite till under veckan mot mina andra racelagg, för att ha någon referens. Mina nya är lite lättare, men där jag på dom äldre race har en jäkla klipp men är lite svårare att hantera. Sammanfattningsvis så har jag ett par nya pjuck jag börja använda i hammarby och som jag tycker gör att helheten känns bättre jämfört med tidigare träningar i Januari… Så sammanfattningsvis, jag kommer nog känna på båda två modeller under Onsdagens hangåkning, sedan får vi se vad jag gör.

Var själv på träningen idag med 4 tränare, 2 Atomic service, och vår naprapat Oskar som såg till att följa med runt och fota också. Så förutom magisk massage så fixa han även lite grymma bilder idag. Tack! Jag var själv då Myhrer vila efter GS;n och samma så för Krille. Men i alla fall bra när 7 personer följer med och följer dig kring träning. Även lite press på den. Fan med den stöttningen måste man leverera lite bra åkning, och det gjorde jag också, puuuuhh, skönt.