Ändrade planer

Jag lassar upp en megaupdate här. Senaste dagarna efter jag landade i Europa igen har inte riktigt varit enligt plan… Men nu är jag tillbaka på rätt schema igen. Vet inte riktigt hur mycket jag ska dela just nu, vill inte lägga så mycket fokus på det, väljer nog att var mer tydlig när racesäsongen väl är slut. Haha, när jag gör så är det nog mer riska att man förstorar upp det. Eller skapar en mystisk längdsjukdom;)

Vilket fall, jag har en längre tid dragits med en skada, inget allvarligt men något som stört mig rätt mycket till och från, och stunder fått mig ur balans mentalt, typ känslan att jag inte är hel som jag är van med och rädd att det ska bli värre, svårt att förklara, men jag har valt att bara köra på för att ta tag i det efter säsongen, framför allt pga OS.

Efter en längre tid med sämre resultat, inte samma tryck i kroppen, allmänt trött och seg, men framför allt känslan att skadad förvärrats så kände jag bara efter OS att nu får det nästan va nog för säsongen. Nu kör jag operation, rehab och blir hel, gör mig redo för nästa. Så istället för att enligt plan hoppa i bilen mot Kranjska i Onsdags, så valde jag flyga Stockholm och ta ett besök hos läkaren. För att göra en check. Väl där visa sig allt vara relativt oförändrat och jag fick fortsatt klartecken att gnugga vidare. Så efter det valde jag gå tillbaka till grundplanen, köra på och sedan lägga mig på operationsbordet när säsongen väl är klar efter Åre.

Så nu flyger jag Schweiz och hoppar i bilen mot Kranjska imorgon och sedan slalomrace Söndag. Så Kranjska blir verkligen lite pang på nu, då jag kommer in sent, men sedan längtar jag till Åre att komma upp dit och få träna i VM backarna och avsluta säsongen på topp där uppe.

Så från Korea, Zurich, Engelberg, Zurich, Stockholm, Zurich, Engelberg… Så är jag snart gå G igen. Besöket i Stockholm gav dock bra med energi, att få tummen upp från läkaren, men sedan hann jag även med lite annat skoj, träffa familj och såg till att äntligen få äta lite bra mat igen.

Här har ni senaste 3 dagarna i bilder.