Tröstmiddag på rivieran

När det gång på gång inte riktigt går som man vill är det inte så lätt att komma upp med vad man ska skriva, hur man ska förklara det, osv. Man blir en gnutta mindre sugen att dela något och detta gäller verkligen efter igår. Jag var inte riktigt med i leken igår och fortsatte lite som det har sett ut senaste tiden. Det är ganska tråkigt, eller det är väldigt tråkigt men jag försöker kriga på.

Jag kom ner efter mitt andra åk, tog in besvikelsen, plocka med skidor och prylar, hoppa in mot hotellet med Rudi bara minuterna efter, kom upp på rummet, packa ihop prylarna och kollade tillsammans med Krille dom sista åkarna med Andre inräknat. Såg Hirscher knyta ihop säcken och göra klart med två till kristaller för helgen. Sedan hoppa jag in i bilen och lagom till Hirscher blev historisk och fick ta emot sin 7:e totalkula, 7:e!!!!!!!!!, så rulla jag förbi målområdet med rått så tung fot på gaspedalen. Graaaaaaaaaaatttttttis Marcel…….Ses nästa år Kranjska!

Haha jag var nog iväg 45min efter att jag stod på start, men jag hade känslan att nä nu jävlar vill jag bara dra något över huvudet och dra här ifrån.

Sedan strax innan Milano så fick jag bara känslan när skyltarna mot Genova dök upp, ”äää jag drar ner till Monaco”, så svängde av och fortsatte söderut. Sedan kunde jag rulla in i hamnen lagom till middagstid, tur att middagstid är ganska brett spann, annars kommer nog Mamma börja räkna, hur hann du det. Haha, vi kan säga att det inte var en norrlandsmiddag;)

Jag älskar att köra bil så att lägga några extra mil bakom ratten kändes värt det. Var mysigt att glida runt bland båtarna igår kväll.

Ska verkligen försöka ladda om i veckan. Sedan bär det av upp mot Åre, där vi har finalen i år. Jag ska försöka strunta i att tänka nu jävlar, nu sätter vi ett sista bra resultat, mer upp och köra bara vara där. Se det som ett bra steg att börja ta in känsla mot nästa års VM… Ja men sen skulle det kanske inte skada att gå på sommarlov med lite bättre känslan i kroppen.

@bildbyrån

@bildbyrån


Denna bild ska beskriva, att det är kallt och snö så nära Genova, inte så vanligt