Puderdag på ingång?

Jag är tillbaka i Engelberg och vakna just upp till rätt fint väder, jag tror det står skidor på schemat och ganska så bra skidor, kom snö igår. Känns som det var evigheter sedan jag hann åka puder, så ska bli kul. Hann även med en dag igår, men då bara gym och annars lugnt. Jag har dragit med en Korea förkylning, som vägrar att släppa, så vila hela veckan innan Kranjska och nu 2 dagar i Monaco, men, men ändå inte helt frisk. Men nu jinxar jag och säger att det är bra, så gym och skidor så får vi se vart det hamnar.

Cykla igång benen


Snyggt mönster bakom,


Jag kollad en bra film på Youtube som gav mig inspiration med foto, se här, så när jag igår skulle göra en smoothie, så tog jag någon minut extra och la upp, placera lite saker i bild och ställde lådan med bra ljus. Man blir ju sugen på frukt i alla fall, ser gott ut.

Detta är starten på smoothien, blandningen av nötterna och vatten som blir som ren mjölk. Fick tipset i Korea av smoothie-kungen Jonas, som preppa oss där några dagar.

Resultater, kanske inte lika rolig bild, var för hungrig för att fortsätta ändra upplägget i bild.

Har jag sagt att jag gillar att fota;)