Mat eller träningsblogg??

Det blev åkning igår också, men efter den sjukt fina åkningen dagen innan så blev det lite av en baksmälla att komma upp igår. Seg, trött och inte lika peppad att åka i det rätt så gråa vädret. Snö var ju fortsatt bra så försökte kicka igång men var aldrig nära, så blev 3 åk en kaffe och sedan ner. Synd, för det var fortsatt fin snö. Tror förkylningen gjorde sig lite påmind efter all åkning dagen innan, så därför jag var extra seg.

Var på ett kortare gympass idag. Men bilderna nedan ljuger lite, ser nog ut som jag körde hårdare än jag gjorde. Värmde 10-15min cykel, stretcha och rörlighet 20-30min, sedan några få lite tyngre set av mage och ben, få reps, försökte hålla nere pulsen. Bara för att få lite spänning inför veckan åkning.

Sedan har jag tagit det tråkigt lugnt bara för att ge kroppen chansen att vila inför finalveckan som kommer. Flyger upp mot Åre imorgon och kan tänka mig att tempot kommer va rätt bra där uppe i veckan med diverse aktiviteter, träning och racen.

Nedan följer lite blandade träning och matbilder. Jag inser ju att matbilderna blir fler när jag har mycket tid över. Som igår, kom ner från backen rätt tidigt och skulle va hemma hela kvällen och hade fått inspiration över lunchen av några vänner. Så bestämde mig att testa att baka steamed buns, se recept här,, sedan stod jag och baka bröd, och fixa middag under 3-4 tim, alltså inte aktiv tid, men med jäsning osv. Tycker det är jäkligt kul. Men tycker också det är nice att laga själv, ingen press, man kan testa och misslyckas… För skulle vilja påstå att det var vad jag gjorde igår. Kavla ut bröden på tok för lite och gjorde för tjocka, blev helt sjukt stora och fula saker. Men jag kunde rädda några. Jag tycker dock det är kul. Men man kan nog luras att jag är bättre än jag är, för kom ihåg att jag är en grym fotograf;)

Nu ska jag packa det sista och sedan tidigt mot Zurich imorgon. Åre nästa!

Kvällens väder

Lätt cykling och en Nocco, så man vaknar till liv efter en förmiddag framför datorn.

Några set för coren… Men ser ju även ut att biceps får jobba, yes bonus på den;)

Några få reps utfall.. Och som jag skrev, bilderna ser det ut som jag kötta på ett bra pass. Men dessa två övningar, och en till för coren var det jobba jag gjorde.

Jag har ju lite missat att marknadsföra en sak som är rätt viktigt och nu går mot sitt slut, men senaste två veckorna har man ju kunnat äta min burgare på Ski Lodge, jag nämnde ju tidigare att dom har en burgartävling under vintern med lite profiler från byns olika varianter. Ocg detta var mitt bidrag. Inte en slump att jag hamna på sportlovsveckor, in it to win it;) Nej men skämt och sido, jag ville hitta nåt lite annorlunda då många blir rätt så lika. Så körde en inspirerad av min favorit på Flippin med cream cheese och Jalapenos. Den blev fin, bra sting på Jalapenosen.

Hmm var för hungrig för att lägga upp så bilden skulle bli snygg, alltså så men ser innehållet mer…

Så här långt höll min bröd världsklass. Sedan hände något.

Ser ju snyggt ut så här, men det var det inte… Känslan när dom jäste i magen efter middagen var också lite så där, haha, mätt!!!

Gott!