Teamvinst!

Dagarna rullar på här uppe, träning, en del saker att göra då vi är på hemmaplan och sedan försöka catcha up med kompisar som är i Åre. Igår hade vi ju team event och där vi lyckades att tillbaka taktpinnen och åter knipa en teamseger. Kul med lite revansch efter OS där vi inte tog oss hela vägen. Nu satte vi istället ner foten och visa vart vi vill vara nästa år i februari på hemma VM. Super kul!

Skönt för egen del också att sätta ner snabbaste åket, visa lite fin åkning och få lite flyt inför imorgon Söndag. Har även slitit med min förkylning, som vi kallar det, någon Koreaskit som inte riktigt släpper. I veckan under träning har jag fått slita, borde nog vila för det blir inte bättre, men några dagar till nu. Nu ska jag ut och träna några åk.

För er som är i Åre, kom förbi Stadium 17.30 idag, vi har en signering tillsammans med Helly Hansen där till 18.00, sedan följer en nrlappasdragning på torget. Så ses där.


Frida, Anna och Calle lägger taktik inför


Foto: Jonas Ericsson

Foto: Jonas Ericsson

Foto: John Tollin

Foto: John Tollin

Team Nocco som är på plats, fint gäng! Foto: John Tollin

Haha, bra stöd och fin flagga igår av grabbarna från sektion 310 på fotbollen. Klämde även in en fin halsduk för att visa stöd inför morogndagen cupsemi och hockeyn som kickar igång. Foto: John Tollin