Inställt och Fredagsfeeling

Blev ju inte den avslutning man hade hoppats på i och med att racet blåste bort här i Söndags, men det är ju inte mycket man kan göra åt vädret. Lite tråkigt då jag var väldigt peppad att köra på hemmaplan i Åre.

Jaja nu är WC säsongen slut och våren på ingång, lite fredagsfeeling på den, alltså att man går på helg och har ledigt från tävlingspress nu några månader, typ fram till November innan säsongen startar igen. Sedan finns är det ju extremt mkt träning fram till dess, men är först då man ska ut och leverera igen.

Jag är faktiskt kvar i Åre, vi kör vidare med några dagar av träning här uppe. Haha, så så mycket med den ledigheten… Men vi vill stanna för att testa lite utrustning och få lite extra träning just här i Åre. Jag har inte så många fler dagar inplanerade med träning så passade perfekt att stanna just i Åre och köra på några dagar direkt. Tyvärr snöade träningen i VM backen bort lite, så fick hålla till uppe i Tott där vi fixat lite bättre bas och hade lite isigare sedan innan.

Sedan igår så hade jag, Andre, Emelie och Anna Swen, lite plåtning med Helly Hansen och deras nästa års landslagskläder. Vi kommer ju ha dom med landslaget även på herrsidan till nästa år. Så kul att se kläderna och fota lite tillsammans, dock var man lite seg hela dagen. Vi var ute med laget och körde middag i Söndags, skålade ut säsongen, inget hårt, eller så här, man har varit med om hårdare avslutningar, men vi hade trevligt och det räckte till att vara lite sliten igår. Så med att gå på helg så menar jag alltså… En heldag fotning, 10-17 och idag 10 åk slalom idag.

Nedan följer lite blandade bilder från Åre och måndagens plåtning. Fanns lite bilder från backen med kläder som jag inte får visa, så dom får jag behålla så länge.