Mot Österrike

Kom just fram till Österrike och Reiteralm där jag under helgen ska köra lite mer träning. Åre blev rätt bra och vi fick ut en del bra där under veckan. Skrev nog i föregående inlägg, men då vi under veckan fota lite nya kläder osv, så hade jag lite kameraförbud. Sista dagen var vi i det vanliga igen så då kunde jag smälla nån bild, vädret var dock lite sämre då också. Lämnade dock rätt slutkörd, man slappnar väl av nu när allt är slut och att då även trycka vidare med träning känns lite. Nu är sista rycket för min del, två slalomdagar är inplanerade här nere.

Matts och Andre sista dagen i Åre.

I ett uppslagsverk borde det stå om denna plats. Olympiaplatån, en plats belägen i Åre, där det aldrig är vindstilla, oftast extremt otrevligt klimat med vindbyar som även kan ta ner den starke.

Jag tyckte vi höll upp en bra känsla dessa dagar, sista dagen sjönk dock krigsvärdet lite på gruppen, lite pga vädret men också att dom flesta hade ena foten i resväskan.

Ses i Februari nästa år.

Hans! Bossarnas boss och tävlingschef för kommande VM. Är lite kul att snacka med Hans om veckans jobb under en WC vecka och kommande VM. Alltså, det är så sjukt mkt mer jobb än man inser. Så mkt mer slit bakom. Lite pga att i Åre så sliter man också stora delar av dygnet mot vädergudarna.

Helena pumpar ut triceps. Triceps är 70% av en snygg arm, så viktigt att inte glömma av. Citat och lärdom från en flitig överkroppspumpar i träningsgänget.

Mot Stockholm

Mot Mumchen