En superhelg

Vilken helg det har varit. Efter några dagar med sämre väder i Åre så var det ändå rätt fint att komma ner till alpluft, sol och fina träningsförhållanden. Har varit två kanondagar i Reiteralm. Nu sitter jag på Munchen flygplats igen och på väg upp mot Stockholm. Har min ”hemliga” operation inplanerad där nu. Så dagens träning var nog den sista för denna säsong, eller som många andra åkare glatt skriver. Att man redan dragit igång näst säsong, ingen vila;)

Jag är i alla fall glad att jag samla kraft och tryckt ur denna vecka med först intensiv träning i Åre följt av Reiteralm. Men nu är det faktiskt vila för min del. Jag ska försöka en extremt lugn April, jag behöver det.

Det som annars var kul i helgen var att jag fick med en av min närmsta kompisar ner, Jesper, så han fick hoppa in som hjälptränare och hjälpa till lite. Så roligt sällskap.

Vakna upp till detta är inte fel

Hyrbilen, satsa på modell mindre, men var sjukt nöjd med den. Lite högljud på autobahn över 120 men ändå liten och smidig.


Jesper på toppen. Jag förklara för honom att alla cheftränare kör stavar, visar att man mindre gärna bär något, så han körde på det spåret.

På toppen med dalen i bakgrunden, magiskt.


Bästa sättet att bedriva träning, med skoter


Fina förhållanden i backen, relativt isigt.

Sedan från backen till Längd uppe i Ramsau

Jeppe, där man kan se vem han ärvt träningskläder ifrån.

Gårdagen bästa. Jag sa till jeppe, ”eftersom jag är lite förkyld, kanske jag tar det lugnt”, varpå Jeppe svara, ja men jag kör fram och tillbaka så kan vi hålla ihop lite ändå… Låt oss säga så här att det behövdes inte att han körde fram och tillbaka, vårt temp var rätt lika. Men jag gilla det självförtroendet ändå;)