Gjorde min dag

Vad är oddsen, kommer till Sthlm och mötts av värst grymma vårvädret, eller kanske inte kan klassas som vår då det fortsatt är lite kyligt men också lite väl länge till både golf men båtsäsongen är igång, men ändå härligt.

Gårdagens största händelse måst ändå nämnas. Möttes av ett överraskande bud under eftermiddagen då det hängde en påse från DIF Fotboll utanför dörren. Jag öppnade spänt och till min glädje så såg jag att det var årets matchtröja som dom skickat mig, som tack för stödet. Stort och väldigt snällt av dom. Nu längtar man ännu mer till allsvenska premiären, även fast hockeyn underhåller fint för stunden. Gjorde min dag i alla fall.

Annars lugnt och inte så mkt att dela om.

Återbesök på Scandic Grand Central igen.


Detta väntade utanför dörren

Dom kör för nuvarande en kampanj inför premiären Backade av HELA STAN


Där backar upp från Vasastan

För övrigt fin kväll över stan.