På fötterna igen

Jag sa ju att jag inte skulle uppdatera så mycket veckan efter operationen och så blev det verkligen… Man kan tro att jag är helt nere för räkning en jag har bara haft så sjukt tråkigt så fanns inte mycket värt att dela. Nu är jag uppe på benen igen, så kanske dags att bjuda på något.

Över påsken körde jag helt ryggläge, jag visste att ju mer jag vilar ju fortare borde jag återhämta mig, så gick all in som i det mesta jag gör. Låg dock 3-4 dagar helt ensam och kolla serier, vilket gjorde mig SJUKT uttråkad och jag blev även tvungen att fly socialmedier för alla såg ut att ha så jäkla mysiga påskaktiviteter ute i solen. Stor ångest av allt jag missa, min avundsjuka tanke var mest, när faaaaan blev påsken så här stor, haha… men det är lite nyttigt för mig.

Sedan var planen att i tisdags ha flugit hem till Engelberg, där Nocoo i veckan kör ett camp med sina atleter, 3 roliga dagar tillsammans bara. Jag kände mig dock inte så pass bra som jag hoppats så blev tyvärr tvungen att ställa in resan. Sjukt tråkigt och ytterligare en anledning att fly Instagram några dagar till, för vill inte se allt kul jag missa.

Vilket fall jag är nu uppe på fötterna och kan nu sakta dra igång med rehab och lättare träning. Så har börjat röra mig mer och mer, planen är dock ta tränignledigt hela veckan ut. Då har jag haft ett nyttigt två veckors break från träning… Och det är seriöst det längsta break jag typ minns. Tänkte dock fortsätta lite på samma tema April ut, recovery och ingen hårdare träning planerad. Men jag måste igång lite mer, blir så rastlös annars.

Nedan följer verkligen kontrasten över Stockholm, ena dagen magisk och sedan käftsmällen igår men grått, regn och allmänt otrevligt.

Sköna steg ute i vårsolen, efter liggvärk från soffan.


Grillpremiär! Dock en misslyckad sådan, köpte några korvar jag var mindre nöjd med.

Usch måste jag gå ut i detta.


På Sofiahemmet så passa på promenera runt stadion lite… Eller mer så här, jag var ju självklart 30min tidig så fick slå ihjäl lite tid runt stadion