Gudfar, premiär och gym

Måndag och tillbaka på gymmet för första gången på över två veckor, nu är det läge att börja dra igång rehaben och lite lättare träning. Jag har ju kört sjukt lätta saker och försökt röra mig hemma, men en annan sak att komma till gymmet. Kunde göra mer saker än väntat, så positiv att jag kommer kunna stegra på träningen relativt snabbt. Men blir en utmaning att hålla det på rätt nivå. Men jag är smartare än man kan tro, så ni kan va lugna;)

Annars var det en härlig helg, mycket sport på tv, hockey, golf och sedan en fullspäckad söndag. Hemmapremiär i fotboll…Men än viktigare, min närmsta barndompskompis hade dop för sin dotter där jag skulle bli gudfar. Dock lite stress, då dom nästan lagt det samtidigt som allsvenska hemmapremiären. Liksom vad gör man av den?? Säsongargänget jag går med på sektion 310, tyckte det ända rätta var, ta med guddottern på matchen och fullända dopet, hmm. Haha, skämt och sido, vi hade ett mysigt dop och var en ära att få bli gudfar för andra gången. Jag är det till min brors son också. Men sedan hade jag ju med säsongskortet, ifall allt skulle flyta på smidigt liksom. Vilket det gjorde. Så när dopfikan börja närma sig slutet kunde jag smita iväg, hoppa in i en taxi och hinna lagom tills andra halvlek på Tele2. Om det inte var för att det varit en väldigt trög och seg andra halvlek och mindre bra resultat, så kändes det som en perfekt Söndags eftermiddag. Dock kanske skönt att det inte blev 3 solklara pinnar, då kanske jag framåt skulle behöva fortsätta gå på match i kostym.

Imorn bär det av ner mot Schweiz igen, lite peppad på den.

Redo för dop och premiär

Hmm, någon som så ofta är lite väl tidig på plats.

Petter, Magda och Alicia

Gudföräldrar, föräldrar och Alicia


Framme på Tele2

Yes, skönt att få gå mot gymmet och klippa en Nocco igen.

I Odenplans nedre regioner