Hike i bergen

Hade en fin förstadag i Engelberg igår. Vaknade upp till fint väder och kände direkt, ok, vad gör jag, någon aktivitet men inte för mkt. Så fick bli en hike upp på Brunnisidan, var väl ute nästan två timmar, men inget överdrivet tempo. Dock så sjukt härligt igen att se bergen. Jag ska försöka hålla mig på den ”gröna sidan” ett tag, och ladda lite för skidåkning framåt. April bjuder ju oftast på en del fina puderdagar, så känns som det kommer komma och till dess är jag nog skidkompatibel för lite crusing.

Lite spekakulärt in över Zurich

Där det var väldigt grönt när man gick ner under molnen

Jag har en liten rolig story kring dessa stavar, som jag skäms lite över, men nu kan dela. När jag landa i Sthlm efter Österrike helgen, så var det så sjukt med folk på arlanda vid baggagebanden och specialbaggage, klockan var sent och jag ville med Arlanda Express, jag orkade inte vänta, så jag vaskade dessa stavar helt enkelt. Kanske dåligt med två nya karbonstavar… Men sedan i tisdags dagen innan jag skulel flyga nu ringde Sas baggageförvaring, dom hade hittat dom och meddela att jag kunde hämta dom. Så innan jag checka in så gick jag bara förbi och plocka upp dom. Så med andra ord tog Sas hand om dom i 2 veckor bara. Tack för den. Tips om ni inte orkar släppa tunga grejer, dock med stor risk, haha.


Gårdagens hike, på väg uppåt

Alltså dess vyer och kontraster

Det här liksom. Skidåkning upp till höger, cykling och hike med short på denna sida, och jag slår vad om att golfbanan inte är så långt bort att öppna upp där inne i dalen.