Hike och Chefs Table

Känner av i benen lite efter två dagars hike i benen. Igår blev det en tur också med relativt mkt fallhöjd. Vi drog ut med ganska lite plan vart vi skulle gå, det hel slutade upp med nästa 3h i benen. Gick skapligt på rött i energi när vi kom ner till byn vid 14-tiden och lunchen började närma sig. Första glaset vatten satt skapligt fint också.

Sedan hade vi en ganska rolig middag på Ski Lodge, var jag och Enander som skulle äta och sa att det vore kul att styra något speciellt, kanske testa av mer av menyn eller liknande. Sedann när vi kom visade det sig att dom hade dukat upp ett bord nere i köket, där kökschef Lindor sedan servera oss ett gäng olika mindre rätter, den ena godare än den andra. Så rolig upplevelse och skön kväll. Tack för den!

Oskar, Lina, Paula på tur


Sedan Suki som höll tempot uppe.


Dom hade även sänkt belysningen, tänt ljus, satt på mysig musik, så jag och Oskar fick en riktigt härlig middag för två, haha.