Ut på tur

Det är kul, jag tycker jag kan göra mer aktiviteter än jag trott. Sedan jag kommit ner till Engelberg har jag kommit igång riktigt bra. Jag håller mig dock från gymmet och lyfta så mkt saker. Men igår var det skidor och lite turande som gällde. Jag ska dock säga att jag kötta på bra uppåt men neråt så jazza jag mest, gled, tog någon sväng, men väldigt lugnt. När man har känslan man inte ”får” krascha då blir man lite mer osäker och bättre att verkligen ta det lugnt.

Uppåt i alla fall, jag fick ett telefonsamtal när vi skulle dra igång, medan jag var upptagen passade gänget på att sticka iväg från mig, för att få försprång och ta mark. Dom skrek nåt i stil med, du hinner ändå ikapp, hmm lite taskigt enligt mig. Men då det bara är 25min upp är det rätt tufft att äta upp för mkt avstånd, men jag försökte. Så halvvägs upp, eller snarare efter 10min på rött kändes det som blodsmaken redan kom. Så jag kom inte ikapp men fick mig ett bra träningspass.

Haha med tanke på det jag skrev så såg jag inte ut så här på väg upp. Jag fick hjälp att ta några bilder av Oskar uppe på toppen där man har finare backdrop.

Även denna är Enander som knäppt.


Dagens gäng uppe på toppen, Oskar, Paula, Simpa, Yves

Sedan fika. På ena sidan kaffe

På andra sidan fint sällskap, tror hon gillade Noccon

Lång väg och stora kontraster ner till dalen.