Lördagscykling

Söndag och lite lätt derbyångest, är fotboll senare i eftermiddag, innan dess ska jag försöka hitta på någon aktivitet att göra. Var nära att hänga på några kompisar ner till Milano, kolla Milan-Napoli senare i eftermiddag, men en blandning av lite tråkigt slö och beslutångest för att missa derbyt, gjorde att jag stanna i byn. Men tycker det är lite skönt att bara få vara här och inte resa, även om det bara handlar om 2,5 h ner och sedan hem på kvällen.

Vilket fall, gårdagen då? Vädret var på topp, och vi hoppa på cýklarna och drog upp i solen och trampa lite, handla mest om jobbet uppför än att leka nedför, så mer träning för lungorna. Jag har knappt heller några cykelprylar, lånade cykel, ingen hjälm eller vettiga grejer. Så därför blev det inget utför. Såg säkert så pass orutinerad ut att Jonas och Oskar helst inte hade cyklat med mig… Men det är det ändring på snart, har en ny cykel på väg in, förhopningsvis slutet av nästa vecka och sedan en storleverans från POC av skydd, hjälmar och kläder. Jag är så peppad att få egna grejer och se lite kittad ut. Sånt gillar jag ju som ni vet, och där kan POC göra jobbet. Grym partner att ha;)


Oskar och Jonas flåsar på uppför

Är ju rätt fina vägar uppför, där man sedan när det torkar upp kan köra mer stig nerför.

Grabbarna på väg in för kaffepaus på Schwand. Rätt sjukt annars att kunna trampa i shorta och t-shirt, dån man igår körde skidor på andra sidan.