Cykel och grillpremiär!

Jag sa väl att jag beställt en cykel, hade lite förhoppningar den skulle hinna komma innan helgen, men nu är troligen mitten nästa vecka mer troligt. Kommer nog inte hinna använda den så mkt innan jag drar här ifrån nästa gång. Jaja, igår hade jag turen att få låna Oskars cykel. Sedan drog jag ut, satte musik i lurarna och trampa på uppför. Hade en timmes jobb innan jag kunde få sätta mig på en bänk, njuta av utsikten, andas ut, dra på mig skydden och sedan i mitt eget tempo ta mig neråt. Jag hitta lite fina stigar. Men när jag kommer till svårare passager, så är jag ju mer, ”oj, här går jag nog av”, istället för att tänka, ”Japp, då ser vi vart detta hamnar”. Så får lära mig lite sakta men säkert.

Nu ska jag slänga i mig kaffet, köra litet kort rehabpass, sedan hoppa i bilen mot Verbier. Ska hälsa på brosan och hans familj lite snabbt där borta idag och imorgon.


Hallå hur nice är inte detta. Nästan årets grillpremiär, hann ju med en vända i sthlm, men denna borta på Wetti-väg kändes lite bättre. Var ett gäng som grilla, käka middag i kvällssolen.