Aprilpuder??

Efter urladdningen i Måndags har jag haft två lite lugnare dagar. Den löpturen satte sig lite i kroppen mer än jag trodde, framför allt typ 800 fallhöjdsmeter med utförslöpning , där får benen jobba lite. Så igår blev en lugnare hike, sedan större delen häng. Igår blev det lite skidor, nu börjar jag känna att jag faktiskt kan åka på mer på riktigt. Så lite kul. Är dock efter lunch skidåkningen blir som bäst, lite mer slask och mjukt, så ska upp senare idag också, men man kan med andra ord njuta av en extra kaffe och ta en rätt lugn förmiddag.

Har annars två saker jag längtar lite extra efter. Att min cykel jag beställt ska komma, så jag kan börja cykla på den. Sedan att det ska komma lite Aprilpuder, som det vanligtvis gör. Brukar alltid komma några stora dump nu på slutet, men i år har det varit torrare och varmare än vanligt. Så håller tummarna det kommer, men mest att cykeln dimper ner i posten snart.