Jag har en plan

Dagarna rullar på här nere. Jag hade ju tänkt vara här i Engelberg till nu till efter helgen, sedan dra till Sthlm ett litet tag för att få omväxling, börja dra igång med lite träning där, och då planera lite för sommaren. Har haft sjukt vaga planer, ville vänta till jag var återhämtat i kroppen, se när jag är redo för Golf, Surf osv och då planera in nåt kul.

Vilket fall, tycker jag haft så skönt här senaste veckorna. Så är lite sugen att dröja kvar lite, men får se. Sedan kanske det kan uppfattas att jag bara röjer runt här utan plan, alltså träningsmässigt. Men min plan har hela tiden varit ganska tydlgi, först tog jag 10 dagar helt utan träning, sedan stegrar med enkelt bra rehab som jag kört kontinuerligt utan att visa här, sedan jag kom ner hit ner har jag försökt dra igång med konditionsträning i så stor utsträckning som jag kan. Så gjort allt kul jag kan komma på men sett till att hjärtat fått jobba. Sedan 1 maj var planen att börja på gymmet, och öka upp med styrketräningen… Igår kunde jag dock inte hålla mig så var på gymmet för fösta gången på väldigt länge, rätt skönt. Så planen finns där, bara för er som undrar vad jag gör;)

Framför allt har senaste veckorna varit till att vila upp mig, inte ha något på kalendern, bara vara här, ha roligt och det har gjort gott känns det som. Känner mig rätt full av energiö.

Imorgon kommer jag dock nog inte vara lika pigg. Är 30års fest för två kompisar här i helgen, så har flugit in upp till 100 pers som är här några dagar för att fira. Så med andra ord lite festligheter och annat skoj. Farligt!

Gårdagen var lite mer aktiv, gym och sedan en kortare tur uppåt på laggen. Så härligt!

Börja jobba igång dom där buggarna igen

Magen kan jag pressa mer och mer, så försöker röra den så fritt jag kan, inte så tungt mer rörelser och öka hastighet.


Gillar denna set up,

Uppe på toppen, och av med skinen

Mer en bild som visar hur tomt det är i pisterna här nu. Rätt skönt!