En bättre helg

Man skulle kunna tro att det blev en rätt hård helg, eftersom jag tagit nästan 3 dagar från att uppdatera… Och på ett och sätt ja, det blev rolig och ganska fullt upp. Skidåkningen i Lördags var så jäkla rolig, då det var 70tals tema i backen. Jag fick låna ett par gamla Atomic från en kille i byn, laggen var dock tydligen från 91, så inte riktigt 70, men med en riktigt binding rätt rolig att bränna runt på. Fick höra av brosan som har raceat på dom, att när den kom så var det en GS skida med slalomkaraktär, alltså lättare att svänga på. Det kunde jag verkligen känna;)

Sedan i Söndags var det fotbollssöndag. 14.00 var det fotbollsmatch i byn, där alla var rätt slitna, men på kort tid fick svettas ur gårdagen på ett effektivt sätt. Jag kände väl att fotbollsmatch för min del var lite på gränsen för magen, men jag tycker det är så kul så kunde inte stå över. Så tog en liberoroll och styrde försvaret och sprang verkligen inte mer än vad jag borde… Eller ok, det blev lite mer än jag tänk. Men vi (FC Engelberg) tog i alla fall en viktig 5-4 vinst. Sedan sprang jag hem och skulle kolla derby… Där blev det inte vinst kan man säga, så jag blev så besviken att jag strök alla resterande aktiviteter för dagen med resten av gänget. Stoppa huvudet i sanden och bara vara själv, är skönare i vissa lägen.

Jaja, nu ska jag försöka ta tag i dagen. Vädret kommande dagar ska vara lite så där, så lite mindre aktivitet utomhus kanske.

Idag, lite halvt regnigt men ändå så där fuktigt och fräscht i luften

Dags för skidåkning i Lördags, där Lina och Issa, längst till höger var dom som stod för festen, eller snarare var dom två som firades. Tack för roliga dagar.

En ganska klassisk bindning. Är det inte lite kul att typ3 30 år senare ser bindningen typ likadan ut och typ samma funktion, snacka om revolutionerande utveckling.

Och dagens outfit. Lite läskigt men också skönt att bränna runt i pannband, blåser skönt i håret.

Nina och Paula

En av dom bättre eftermiddagarna på lodgen denna säsong.


Simpa

Fotbollsdags, missa dock bilder från matchen

Svårt att se, men kan inte visa bilden utan strumpor. Men vilket fall, jag kände det gjorde lite ont under matchen, sedan tog jag av mig skorna och visa sig jag var blodig om båda fötterna, hade tydligen slarvat med att klippa naglarna. En bra reminder med andra ord.