191mil och båtpremiär

Snabba ryck känns det som. Bestämde mig att packa ihop i Engelberg och dra mot Stockholm i torsdags, tidigt på morgonen och körde på hela dagen. Så var uppe lagom till 22-tiden och sängdags. Så dom 191 milen gick relativt smärtfritt och bra. Skönt att ha den avklarad. Är ju skönt att ha bilen här uppe när man ska dra och lira golf och så framåt i sommar.

Så igår blev det lite att landa, lugnare morgon, vända till gymmet, packa upp lite grjer och sedan middag på stan, Brasserie Godot, som leverera som vanligt.

Idag hade jag inga planer förutom en födelsedagsgrill under eftermiddagen, men när jag vakna upp och såg att det var solsken, så kände jag det var läge att göra något kul. Så gick in och boka upp båten 3h, hade tur det fanns kvar en tid. Så raka vägen ut mot Djurgården och en snabb båtpremiär, så skönt… Och hur skönt är inte det. Man kommer och båten ligger bara redo för sommaren. Allt det där extra arbetet behövs inte göras, så pang från skidor till båt. Jag gillar det. Båtcluben är grym!

Jag hoppa in i bilen vid 04.00, men var först 06.00 jag öppna upp frullen. Hade det som mål, att komma ur Schweiz och en liten bit till, för att sedan få njuta av en kaffe och macka, rätt gott då.

Särskilt skruva upp den här och få första kaffen

Alltid lika skönt när man rullar över bron

Klocka in på 191mil, så skaplig sträcka ändå. Tiden strax under 18h, så även den helt ok.

Fredag morgon och tomt i kylen, så en frulle ute innan gymmet kallade.


Godot och middagen, här deras klassika vitlöksgratinerade sniglar, alltså så jäkla bra. Särskilt toppa brödet efter.

Även en gratinerad hummer, fin fint.

Så jäkla fin känsla att rulla in i hamnen och mötas till detta.

Hallå, jag har saknat dig.