T/R Olso

Igår var jag i Oslo över dagen, var och besökte Helly Hansen huvudukontor, kul att komma dit och både se kontoret och träffa fler personer man vanligtvis bara mailar med. Vi spelade även in en kortare film om deras nya Lifa Loft, en insulator jacka som ni nog sett att jag använt flitigt under vintern. Men annars, mitt starkaste intryck. Jag reste ju utan varken bagage eller handbagage, så gled in på arlanda tomhänt och smidigt gled genom säkerhetskontroll och boarda plan, med en konstant tomhetskänsla att jag glömt något. Jag är ju van att ALLTID resa med desto mer prylar. Så en sjukt skön känsla där jag tänkte, om det är så här skulle jag kunna resa ännu mer.

Nu ska jag dra igen datorn och röra mig mot gymmet.

Söndag och fotboll, på väg in mot Grimsta IP med lätta steg… Stegen bort mot Grimsta var inte lika lätta. Att va supporter är ibland ganska frustrerande och i söndags så blev jag jäkligt besviken. I såna lägen försöker jag tänka på mig själv, när man inte presterar som man vill, man gör ju alltid sitt bästa, men det går ju bara av olika anledningar upp och ner, och blir ju sällan bättre av massa negativ enregi, att 2000 pers står och buar eller knäpptysta av frustration… Men ändå faller man in själv där, visar frustationen, men så blir jag ju själv när jag förlorar också, så blir lite samma sak. Bortförklaring;)

EN finare morgon 05.20, på väg mot Oslo

Av flygtåget och på väg ut i Oslo

Receptionen på HH

Denna hörna gör mig lite taggad. Man gillar ju race, och blir ju typ sugen att ha raceseglingprylarna, bara för att ha. Vi har en rätt intressant grej på gång kopplat till detta, som är 50/50 att det blir av, så får vänta med den lite till.

Här satt vi och spela in filmerna.


Sedan på väg tillbaka