Båt-takeaway och bad

Kommer få äta upp det här, men känns verkligen som sommaren är här. Eller vad sägs som, båttur, bad och kunna stå och köra i t-shirt och shorts sent in på kvällen… Jaja det lär väl inte vara så länge, men bäst ta vara på det medan man kan. Igår var första gången jag testade den större modellen av Agapin, 950, och på det en med dubbelmontage. Dubbla 300. Rätt roligt! Var nästan lite nervös när jag skulle backa ut och lämna hamn. Men allt löste sig fint. Igår var faktiskt lite spontanare som så ofta med båtturerna för mig. Hade tränat, ätit lunch och sedan inga riktiga planer för kvällen. Så bokade på båten och drog ut för en middag, en bättre take away och sällskap till en liten vik vid Lidingö. Mysig kväll!


Gymhäng! Eller snarare cykelhäng

Hitta denna lite lugna plats för att slänga ankare

Årets första bad för mig. Mer för jag känner det är en lite kul grej.

Men alltså, det var inte så sjukt kallt som jag trodde. Ändå hanterbart.

Sedan in mot Bockis för att säga hej, fylla tankarna och njuta av en kaffe i solnedgången.

Sedan tillbaka mot Djurgården