Dags för förändring

Sedan WC avslutning i Åre har jag haft några intensiva och spännande veckor bakom kulisserna, sånt man inte kan visa här, men det är på gång med lite förändringar på många plan för min del. Allt för att göra mig redo på bästa sätt inför hemma VM. En av förändringarna kommer här. Jag och Atomic väljer att gå skilda vägar efter några framgångsrika år tillsammans. Så jag vill passa på att tacka Atomic för det stöd och härliga samarbete vi haft. Atomic är ju en av dom mest framgångsrika och största skidmärken historisk och som jag varit stolt att köra för. Men var sak har sin tid och nu är den tiden slut, och jag är väldigt taggad på vad som nu kommer istället. Men först ett stort tack till Atomic!

Det roligaste var att jag dela detta på Instagram tidigare under eftermiddagen. Då skrev jag lite kryptiskt, typ, time for a change and to say goodbye… Då trodde ju typ 10-15pers under första två minuterna att jag skulle sluta, så började bomba in grattis till en bra karriär. Jag stod och laga mat när jag fick kasta allt åt sidan, ändra texten och släcka branden. Jag trodde aldrig man skulle tolka det så, så gav mig lite panik. Typ 200 i puls och en chock-svettning, haha. Om jag inte sett det och typ öppnat upp mobilen några timmar senare hade det nog varit kaos.

Jaja, sluta är det sista jag ska göra. Så hoppas jag varit tydligare här. Nu spänner vi bågen mot Åre och februari istället. Vad som kommer istället, får ni vänta någon dag med. Men borde kunna dela senare i veckan.

Bilder nedan är från Nisse Schmidt och Jonas Ericsson. Blanda tyvärr ihop vilken, så sorry för den gubbar!!!