En bättre helg i Skärgården

Bästa helgen på länge! Det har varit båt och mys i solen för hela slanten. Jag sa att det nästa är topp två bästa båtturer jag själv har kört, den som konkurrerar är förra året när jag var ute i ytterskärgården och körde hem i spegel sent på kvällen. I Lördags var det nästan lugnare och ännu finare, svårslaget alltså att kunna var längst ut i skärgården, det är vindstilla, varmt och nästan inga båtar. Även riktigt badvänligt, med sina 8-10 grader, haha allt för återhämtningen.

Har hängt ute vid Dalarö Fredags till Söndag och sedan i Lördags så var det en tur genom ytterskärgården, middag på Sandhamn och sedan tillbaka mot Dalarö. Båtsäsongen kickstartar verkligen på bästa sätt!

Om ni är uppmärksamma på bilderna så kan ni lägga märket till att jag inte cruisa runt själv, utan hade sällskap och då inte som inhyrd bloggfotograf, även om det resultera i massa fina bilder på mig själv också;) Därför en extra bra helg. Vilket fall, mer om det en annan dag kanske. Nu ska jag springa till gymmet.

Det här alltså, magiskt.


En bättre fika, kaffe, Bulle och Jordgubbar. Svar nej, jag behövde inte två själv;)


Sandhamn!

Och en tur på Ön innan middag.

Lämnar Sandhamn vid 20 tiden

Solen sakta på väg neråt


Innanför Nämndö, 45 knop och helt stilla

Bra sällskap, store och lillebror möts.

Alltså jag har typ 100 till liknande solnedgångsbilder från helgen, svårt att inte fota.