Fystest och snabbvisit i Östersund

Startade träningsveckan här i Stockholm med två pass, sedan igår eftermiddag, tisdag, så flög jag upp mot Östersund där jag idag hade fysttester inplanerat. Så 06:00 började jag dagen med en bodyscan, där vi mäter, muskelmassa, fett och håller lite koll på utvecklingen. Sedan hade jag två timmars break innan jag vid 08-tiden körde ett Vo2 max test på löpband. I korta drag, är det 7-8min all out, tills du inte orkar mer.

Båda testerna gick väl bra. Kunde se att jag inte kört lika bra som jag brukar pga av magen, både innan och efter operationen. Men allt är som det ska.

Sedan hade jag bokat ett flyg 09.40, så var nästan bara torka svetten, byta t-shirt och hoppa i en taxi mot flyget. Lite ofräsht att inte duscha men så fick det bli. Så värt att komma till Stockholm för en lunch…

Över 25 grader och tryckande värme gjorde dock att jag tog mig ut med båten under hela eftermiddagen och kvällen. Så låg och vila upp mig efter testet på bästa sätt.

Tisdags och sällskap av Helena

Haha, detta är faktiskt det jag gillar att ta efter träning. En liten kopp kaffe, Noccon och en proteinshake. Att jag skrattar är mer att det är en del koffein. Men Noccon har jag ofta börjat med under passet och dricker ur det sista på fikan efter.

Östersund

Maskinen som gör scanen

Sedan fick jag fördriva lite tid längs Östersubnds Riviera, var ute på en promenad tills klockan blev 08


Ångestladdad rum

Tillbaka mot storstan


Recovery… Sorry att mina insida lår bländas ganska bra