Head

Idag kan jag äntligen dela vilka skidor jag kommer åka på kommande säsonger. Head! Det känns väldigt spännande och kul att se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Är stolt att bli en del av deras framgångsrika team. Head är väl det största och mest framgångsrika märket för tillfället.

Det har varit en lite spännande tid sedan finalen i Åre som jag skrev härom dagen. Silly season är alltid lite så, men som jag även skrev så leta jag lite förändring efter en säsong jag inte var helt nöjd med. Antingen sitter man still i båten och är nöjd eller så försöker man förändra och göra det ännu bättre. Jag valde det senare och valde att lämna en väldigt trygg situation hos Atomic, drog ut och testa två olika andra märken, där då Head var ett utav dom. Jag var direkt väldigt nöjd med känslan jag hade i åkningen under testdagarna med Head, så kände ganska snabbt, att detta är något jag skulle kunna tänka mig köra på. Sedan har det tagit någon dryg månad innan allt föll på plats och jag nu kan dela det med er. Så efter att haft en tid i mer ovisshet, lite av känslan att stå mellan arbetsgivare så känns det bra att ha det klart nu.

Så nu väntar en spännande tid, först lite sommar, men att sedan dra igång jobbet att trimma in nya laggen inför kommande säsong och VM starten i Åre i Februari.. Det är där jag vill vara på topp och tror verkligen jag kan vara det med Head skidorna under fötterna… Utöver det är jag galet pepp på att testa Kore laggen, bränna lite puder med dom, för dom ser riktigt fina ut.