Svinga igång golfen

Äntligen igång med lite golf. Har ju skjutit på svingen för att återhämta mig helt med magen, nu har det väl gått lite väl länge, men idag kunde jag in alla fall kicka igång och det kändes rätt bra. Så nu är det väl bara försöka ladda för första rundan…

Har annars lite ångest för att jag under Söndagen, då det var sjukt fint och härlig dag ute i skärgården, lyckades ta med kameran utan batteri i. Så med andra ord inte särskilt mkt bilder, snarare noll. Men kanske lika bra, blir väl lite väl mkt båtbilder här annars.

Träningen då, den rullar på rätt bra. Har kört en hel del själv sista dagarna, så inte lyckats få med så mkt bilder från gymmet. Men formen går sakta men säkert åt rätt håll.


Drog förbi för att spana in Hockeygrabbarna i Kungsan, för att visa stöd och se lite vad som hände. Var dock bara där 20 min och check av innan jag blev för hungrig och ville hemåt.