Golf och Meze i parken

Golfpremiären lät inte vänta så länge på sig. Igår efter träningen ringde en kompis och bjöd ut på eftermiddagsrunda, så jag haka på. Blev en runda ute i Brollsta, som kanske inte riktigt hunnit komma igång helt ännu. Första rundan var väl inget att hurra för, men ändå kul.

Hemma och vänder lite efter en dag på stan med lite ärrenden. Har köpte med lite Libanesiska och tänkte sätta mig ute i kvällsolen med den. Var nere på Hötorgahallen och tänkte köpa för att köra burgare, men höll på att trilla dit på en bättre ncote de boeuf att grilla istället, men efter att ha varit lite väl hungrig så blev det en Meze och något som var mer pang på att äta. Så dags att gå ut nu.

Helena på gymmet idag. Vi kör för tillfället lite olika grejer, hon fokuserar på rehab på sitt skadade knä, och jag lite ”rehab” på mitt håll, även om jag skulle vilja säga jag släppt det stadiet. Men i alla fall kul dom dagar vi har sällskap på gymmet.

Den där sköna känslan, klar med passet och typ helt dyngsur om tröjan.


Igår och Brollsta


Lite smygreklam men köpte den i kiosken på 9:an, så då borde det va ok. Men det jag ville ha sagt, dessa är faktiskt rätt fina, eller snarare jäkligt fina. Bra uppladdning på banan.

Gårdagens sällskap, #61, alltså Johan Ryno och J Tollin.