Cake och cykling

Sitter och äter fruksot, kan känna en lätt doft av koskit genom det öppna fönstret… Hmm låter inte så mysigt, men med andra ord är jag nere i Engelberg. Flög ner hit igår morse och direkt när jag kom hit så var det bara att byta om och dra ut med nya cykeln som har kommit medan jag var i Sverige. Så på med cykelprylarna och testa. Utan att jag kan så mkt så kan jag bara säga, wow, så jäkla bra. Eller då jämför jag med det jag cyklat på innan, allt var så mkt lättare nedför med denna. Saker jag innan inte klarat, passera jag nu bara förbi. Allt, eller mycket handlar ju verkligen att ha bra pryalar… Jag visste det, haha;) Nej men skämt och sido, kul att få testa och cykla lite. Och detta är ingen säljannons för cykeln, den köpte jag fullt pris på weben från en tysk leverantör som jag blev tipsad om.

Kvällen innan jag flög mot Stockholm, var jag förbi på ett roligt event i Stockholm, lite på samma tema men desto häftigare. Cake hade en AW och lite releasefest för sina el motorcykel/cross. Kul att se den live för första gången, sjukt snygg.


Fick sällskap av Oskar på en tur. Eller snarare, jag fick hänga på Oskar som visa lite slingor ner och hade tålamod att visa mig, vänta och försöka ge tips och linjeval. Här förbi några kosor som man måste visa lite extra respekt för, för att bönderna inte ska bli allt för arga. Alltså, självklart för kossornas skull också, även om jag tror dom gillar att kolla på mer action