Mera cykling

Hade en jäkligt roligt dag igår. Började förmiddagen att ta liften upp och sedan köra ett fullångt åk ner till byn genom skog och åkrar. Typ ingen annan ute och kör, så väldigt lugnt och skönt. Så fridfullt. Sedan tog jag en lunch innan det blev en till runda, denna gång fick jag skjuts upp av Oskar typ halvvägs upp innan jag trampa vidare typ 30min med ganska jobbig stigning. Sedan var det dags för åk två för dagen.

Jag var mest nöjd att jag klarade alla delar av trailet, där jag i höstas gick ner nästan 2/3 delar, lite överdrivet, men jag gick väldigt många delar. Där satte jag det igår. Fick dock ta någon kurva och parti 2-3 ggr innan det satt. Men åk två var det nästan bara kör. Är ju kul att kännas att man utvecklas, det får man ju mersmak av.

Nu ska jag slänga på mig cykelprylarna, vi ska ner ett gäng till dalen till ett fint trail, där vi ska köra. Är dock lite trött i kroppen, först dom 30min där jag trampa uppåt och typ låg konstant på rött men också i hela kroppen av att spänna sig och det skakar nedför. Blir ju även ingen vila denna helg, är ju lite cykelcamp nu när jag är här nere. Så bara bita i.


På toppen, där typ bilden igår, där Oskar står med kossorna är långt där nere i gläntan, vid huset. Och där är det väl minst lika långt kvar ner till byn. Så mycket roligt nedför

Ganska nöjd, känner mig ändå rätt cool med nya hojen