Peppad och sugen på mer

Gårdagens cykelrunda blev en riktig höjdare. Vi drog ju ner ett gäng kompisar ner till dalen och cykla på ett ställe som var klart bästa slingan jag fått testa på. Haha jag har ju inte så mkt referenser, men var fler i gruppen som kände så. Vi tog bilen upp till toppen, sedan hade vi en slinga som nig tog oss 1.5H att ta oss ner på, lite upp, ner, upp, ner.

Det bästa var när vi kom ner, jag var helt dyblöt av svett. känns typ som jag har vätskebrist även idag. Men då cyklade Lars, som var gruppen ”guide” och har en E-bike, upp till toppen och hämta bilen. Han fick trycka på typ 30min, så säkert rätt jobbigt men är så sjukt snabb med den cykeln. Så medan Lars fortsatte svettas, drog vi andra ner till vattnet och kasta oss i. Så skaplig service och snällt!

Men jag var annars fortsatt glad då min utvecklingskurva fortsatte gå upp, jag körde ställen igår som jag typ själv kände, ”wow, bra jobbat Hagge”… Igår kväll var jag så sjukt trött, men också peppad, så pass peppad att jag gick in och leta på nätet efter en cykel som jag kunde beställa hem för Stockholm, för sommarträningen. Slutade upp med att jag beställde hem en liknade som här, lite mer anpassad för platt mark. En YT Jeffsy. Jag klappa mig själv på axeln innan jag tryckte på confirm payment, då jag ändå hade lite ångest för det var dyrt, ”Yes Hagge, träningsprylar, är ok att spendera pengar på. Köp nu”… Det jag sagt till mig innan är att köp inte cykel i Sthlm, du kommer aldrig hinna, cykla, spela golf och åka båt, för många tidkrävande intressen. Så finns risk golfen blir lidande av cyklingen. Haha, hyfsat I-landsproblem.

Lars, Lina och Oskar gör sig redo

Jag säger det ofta men utsikten var svårslagen

En del halvvägs ner där vi fick pusha cyklarna mot en ny peak. Rätt jobbigt, det sjukaste var att Lars klarade att trampa upp här med hjälp av elen. Han är dock halv semi proffs, men ändå.


En bonde vars mark vi passera, så jäkla härlig, och spana in hans hus där han bor med den utsikten. Han var trevlig och hjälpte oss, men är ju inte alla som uppskattar cyklingen på samma sätt, när man passerar på ställen.

På toppen inför sista delen nedför.

Sedan after bike och ett bad