Filminspelning med Siemens

Idag har jag haft en ganska intressant dag, men först snabbt igår, som blev ytterligare en dag full med cykling. Så efter 4 dagar med rätt mkt cykling och innan det 4 dagar med träning i Sthlm, så kunde jag börja känna igår, att nu är jag rätt trött i kroppen… Så rätt tur det var en lugn dag idag, eller kanske inte riktigt.

För idag har jag haft en heldag filminspelning med Siemens Home, alltså avdelningen med alla hemprodukter, kyl/frys, ugnar, kaffemaskiner, tvättmaskiner, osv, osv. Vi har under en tid jobbat på ett samarbete tillsammans, där jag kommer vara del av en kampanj för web över Europa under hösten. Så rätt stor och väldigt intressant grej för min del. Också en ganska perfect match då jag vill göra om köket här. Kan säga det handlar om deras Home Connect produkter som passar den livstil jag lever, där jag ständigt är på resande fot men ändå kan hålla mig uppdaterad med hemmet.

Det roliga var dock att denna inspelning som till en början lät som en rätt liten och enkelt i slutändan blev den största jag varit del av. Dagen innan fick jag veta att dom utlovade 3 st filmare som skulle komma nu blev upp till ett 13 st starkt lag, filmare, producenter, tekniker, marknadsförarare och nog diverse andra specialiteter. Så måste erkänna att när jag fick vet det igår, så var det lite svårare att sova.

Sedan idag har det flutit på väldigt bra idag. Superhärligt gäng, där dom flesta från produktionsbolaget var Berlinbaserat, yngre gäng. Det blev att vi filma från 09 fram till 19-tiden idag, så med andra ord heldag. Nu längtar jag att få se resultatet i höst.

Nu längtar jag till att se resultatet i höst. Samt nu är det nog läge att sova för min del.

Igår, rullade det innan några leveranser för dagen. Kyl och en kaffemaskin.

Och så här såg det ut under dagen

Yepp, redo att köra

Pratar smarta funktioner kopplar till smart watch osv.