Som en bra skiddag!

Mitt lilla cykelcamp är över för denna gång. Jag sitter på Zurichflygplats och väntar på planet upp mot Stockholm, som tyvärr verkar vara försenat dryga timmen. Men det gav mig tiden att få upp detta, så någonting positivt.

Så under förmiddagen idag passade jag på att trycka in lite cykling, innan jag blev tvungen att packa ihop och ordna inför avresa. Men så jäkla fint, jag tror ni ser på bilderna nedan. Är ju som en bra skiddag på vintern, lite likt friåkningen i känsla när man cruisar ner på stigarna.
Nu väntar Stockholm en dag och sedan vidare till ny destination Fredag. En veckas semester. Eller semester är väl att ta i, men träningscamp i annan miljö och med god mat, massa sol och kanske lite båt. Ni får se.

Känslan att njuta av en kaffe och en lugn morgon på balkongen efter gårdagens urladdning.

Dagens cykling, där ni ser Oskar på ryggen

Oskar passerar lite kossor, det ser ju ändå rätt härligt ut

Jag på väg neråt

After Bike och glass med familjen Enander

Emilia ser ut att gilla mjölken

Zurich flygplats

Och nuvarande gate som står rätt tom. Håller tummarna för flighten är på ingång.