Inställd flight

För att göra en lång story kort, gårdagens flygning gick inte riktigt vägen, det blev inställt och jag fick ta in på hotell. Så sitter åter igen på flygplatsen för ett nytt försök idag. Så efter typ 7-8 h här igår, så känns det som man kan det. Men nu jäklar.

Vilket fall, Zurich flyplats var stängd under någon timme igår pga av åska typ, vilket ställde till problem, flyg kunde inte landa och fick uppsöka närmsta flygplatser, där typ sthlms flyget hamna i Stuttgart. När allt väl var öppet och vi till slut skulle försöka komma iväg som ett va dom sista planen, så kom nästa problem, vi jobbade tydligen mot en deadline 00.00, då flygplatsen stänger all trafik. Men vi satt på planet redo runt 23.30, bara att en passagerare sakandes, hade väl dragit in till Zurich och kört en bättre middag och skitit i allt. Så vilket fall, hens väska var tvungen att hittas, men tyvärr gick det arbetet inte tillräckligt snabbt, så 00.15 fick vi kasta in handduken och gå av för att övernatta i Zurich.

Ni kan nog ana hur stämningen var, den gick liksom att ta på;) Alla skulle samlas och hämta bagage, sedan få en voucher osv., Jag försökte köra mitt race bara, gå och ta ut min väska, gick upp i förväg för att hämta voucher, men blev tydligen var jag tvungen att vänta tills gruppledaren för Sthlms flighten kom, men med honom i hasorna kom resten av planet, typ ett gäng hungriga hyenor, där alla skulle va först. Så jag gav upp, steget före blev steget efter. Ny taktik.

Jag sket i allt det där, gick in och boka närmsta hotel som inte var lätt att hitta eller billigt, men jag kom nog först till sängen och var steget före igen. Så idag fick jag en skön frulle efter några timmaars sömn. Nu måste man bara försöka få tillbaka dom pengarna.

I lägen som denna, försöker jag bara iakta den som är mest grinig och skratta åt det, är ju inte hela världen. Dock lätt för mig att säga som kan komma hem, stryka nåt möte, flytta träningen till kvällen, och inte måste va på kontoret klockan 08. Men vilket fall, folk tappar det, särskilt dom som tagit tillfället och förseningen i akt att svepa några kalla bärs. Då är det mindre kul i slutändan när man börjar tappa ruset;)

Så förhoppningsvis är jag i Stockholm efter lunch