Mallorca

Jag tog mig hem från Zurich till slut, men med den stora förseningen blev tiden i Stockholm inte så lång. Så var bara hem och packa och sedan göra sig redo för morgonflyget mot Palma, Mallorca. Hade den riktiga fakirflighten, men rätt skönt när man väl var på plats och kunde få hoppa i vattnet lagom till lunch… Jag hinta ju om det i ett av inlägg från skärgården för någon vecka sedan, att jag hängde med någon bakom kameran, samma här. Jag är här nere på lite semester med Lovisa, en tjej som jag hängt ihop med ett tag nu, vilket är super härligt, så hoppas vi får en trevlig vecka här. Hon har bra koll på området, så jag har en bra guide under veckan. Jag var väl typ 10år när jag var på Mallis senast.

Nu är det dags att dra till gymmet för en snabb lördags session.

Inflygning över Stockholm


Jag tycker det var intressant att se Bromma flygplats, från luften, Hur jäkla nära stan den ligger. Vilket man vet, men ändå.

Sedan vidare och upp i luften igen

Strax utanför Palma

Skönt häng och chill på solstolen


Sköna färger

På väg hem från affären