Sol, bad och grym mat

Ganska härlig första dagar här nere, rätt lugnt, lite sol och bad. Laga mat med bra råvaror och snacka massa god skinka. Sedan igår var vi inne i Palma och besökte restaurang Canela efter Lovisas rekommendation. Alltså, jag älskade maten, så jäkla god, mitt i prick. Så den kan jag varmt rekommendera.

Imorgon är det dags för lite båt här nere, Agapi har ju ett center här också, så jag kan köra på mitt medlemskap. Nästan lite nervöst, bara för allt är annorlunda, men ska bli coolt att få utforska lite från vattnet.


Palma Katedralen och på väg mot middag. Jag tänkte så här, hur fotar jag denna vackra byggnad på lite annorlunda sätt jämfört med alla 10 miljarder andra turister. Det fick bli genom mobilen och dess reflektion.


Canela, rätt fin och skön lokal

En av dom första rätterna/bites, små vårrullar. Fina på bild och goda

Här förbereds en rökt ål, lite skeptiskt till just ål, men som ni ser en bild ner.

Rätt aptitlig och efter ha rökt den 20-30sec innan servering, så gav det en härlig rökt smak.

Här en härlig Iberico

Menyn, där vi körde alla bites, och sedan Black Cod och Iberico. Så nöjd!