Tenniscomeback!

Dagarna rullar på, näst sista dagen här nere. Jag gillar dock tempot, avkopplande. Det gar blivit ett bättre gympass på mornarna och sedan häng och chill i solen under eftermiddagarna. Bra för träningen, att bara få ligga och återhämta, men också bara bara skönt att ligga och steka lite i solen. Senaste två dagarna har det dock blivit lite tennis också, tennis är ju inget jag spelar varje dag, men hade ju ett försök till att börja spela för några år sedan, men som sedan rann ut i sanden. Vilket fall, jag och Lovisa har haft två spännande matcher sista två dagarna. Jag lämna som förlorare dag 1, men som tur var fick jag knipa segerna igår, så alla relativt nöjda och glada,)


Det är inte så varmt på gymmet…

Avkopplande med lite Backgammon, så länge det går bra vill säga.

Naan, restaurang härom kvällen. En härlig, mer avslappnat ställe med skön streetfood. Gott! Bästa här, servitören avrådde oss att beställa så mkt, ”ni kommer aldrig orka”, vad tror ni man svarar på den. Challenge accepted;) Man kan säga att han gick förlorande ur den, vi åt upp utan problem, även om jag under en stund kände tävlingsnerven.


Tennis, och då jag som sagt inte är aktiv, så har jag inte hunnit skaffa rätt racket.


Haha bästa bilden. Man kan säga att allt fick lugnt till.

hmm

Fotovägg, fina färger

Men klarade inte riktigt hålla mig cool och seriös.