Tillbaka i Stan

Lämnade ju Palma och Mallorca i Fredags och flög tillbaka mot Stockholm. Väl där timade jag Noccos sommarfest som gick av stapeln på Lördagen på Supper Gården. Sjukt trevlig och rolig kväll. Så Söndagen var lite seg och lugn, spelade dock bort tröttheten med lite Squash.

Nu sitter jag här Onsdag morgon, kroppen värker efter två tunga pass mån, tis. Ni vet känslan när man vaknar och det känns som någon kört över dig. Jaja, har något möte på förmiddagen, så ger kroppen någon extra timme innan det är dags att ta i igen.

Igår var jag iväg på en väldigt rolig grej, mötte upp med Byggis och ett produktionsteam, där vi spela in lite film under hela eftermiddagen. Är några filmer från Vattenfall som släpps senare i höst med fokus på klimatkompensation i samarbete med landslaget. För min del handlade det lite om mina vanor kring resa och bilen, där jag fick en lektion i ecodriving ute på Nacka trafikskola. Rätt roligt men också nervöst att sitta i en körskolebil igen. Jag lärde mig, men det tog en stund innan jag anpassa mig och kunde få mitt ecodrive diplom. Sjukt nöjd att va certifierad eco driver;)

Annars värt att nämna. Var och hämta ut nya cykeln i Måndags, men har inte haft tid att sätta ihop den helt. Så premiärturen får vänta lite.

Hej då Palma

Hej Waxholm

Men ja, det blev en liten tur ut i skärgården innan Noccofesten

Där jag och Lovisa fick sällskap av John och Helena

Måndag och lite gnugg för benen, här attack för baksidorna.

Hos Post Nord och hämta cykeln. Sjukt peppad.

EN av sommarens bästa sallader, som Helena slängde ihop och toppa med grillade persikor.

Löpintervaller på schemat igår. Där jag fick slita lite, sjukt varmt inne på gymmet. Jag körde något ni kan testa på. 30×30 sec intervaller. 16km/h, 7 gr, där jag körde 20 st. Sedan vila jag 2min innan jag klev på och körde så länge jag kunde, vilket blev 90 sec. Alltså, om någon av er hade gjort 100sec hade jag nog fixat det, men typ max;) Dessa är lite långsammare tempo än vanligt men desto fler, rätt skönt att bygga upp pulsen mer långsamt.

Sällskap av Helena, som visa mig en fin dragövning, brukar ju göra denna men skönt att använda detta handtag.


Bra gäng igår

Där jag även hitta denna mugg, gillar den