Nytt favoritrecept

Ska nog dela med mig av mitt nya favoritrecept nedan. Salladen är typ tredje dagen i rad och laxen andra. Vilket fall, jag har kört laxen i Sous Viden, och inspirerats av Dr Mats Miso Lax. Även om jag inte vet hur dom gör den, men det var målet i alla fall. Så slängde ner en större laxfile i en påse med salt, olja och Soja. Som jag sedan körde 30-40 min på 45 grader. Resultatet blev helt magiskt, sjukt saftig och bara smälter i munnen. Så om ni har en sous vide, testa. Jag skulle även ha tips så dela gärna om ni har något annat bra där.

Idag hade jag två roliga möten utöver träningen. POC:s kontor, hämta lite cykelprylar men framför allt gav feedback och försökte hjälpa utveckla lite produkter. Sedan nästa anhalt var fotografiska där jag samma period förra året nog skrev om något liknande men inte kunde dela mer. Lite uppföljning på det mötet och nu tror jag det kommer bli något. Vi kanske ska göra ett projekt tillsammans, jag får ta del i deras utbildning och tillsammans med en lärare utveckla mitt foto. Sedan försöka skapa ett intressant projekt/utställning man kan ta del av under Åre VM. Alltså i korta drag och det är inte klubbat, men en väldigt intressant sak jag är taggad på.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorn, sedan är planen att köra träning under för middagen med en filmare, som ska dokumentera lite träning. Så om allt går som det ska kanske jag kan börja dela lite roliga övningar snart igen, här och Instagram.

Second breakfast härom dagen. På väg mot gymmet så fastna jag till här, såg så mysigt ut i solen och jag blev så sugen på en till kaffe. Så Lyxa till lite och tog 20 min extra där!

Cykeln är uppe, men inte testad ännu, planen är helgen. Men den ser så fin ut. Bästa var idag, YT kör 10% av nu, jag missa det med typ en vecka. Men då drog jag ett mail och skrev, jag var en vecka för tidig, kan inte jag få ta del av rabatten ändå. Fick svara en timme sedan att mellanskillnaden sätts in på kontot. Snällt och bra service.

På väg hemåt efter ett bra möte

Laxen då, här är den i påsen med olja, salt och sojan… Och svar nej, jag har ingen vakummaskin

Vattenbad och 45 grader

Resultatet.

Preppad med nya dojjor inför filmningen imorn, rätt vita ändå. Tror jag väljer ett annat par när jag ska cykla alltså.